Luontopolku, joka vie järvelle.

Oma polku

Olemme keränneet kaikki tilannettasi koskevat aiheet, palvelut, sivut ja artikkelit yhden sivun alle. Sinulle suositellut sisällöt muodostavat Oman polkusi, jossa saat juuri sinun tilanteeseen sopivaa sisältöä kootusti yhden katon alta.


Oma polku on ensimmäinen julkaistu versio palvelusta

Saat jatkossa enemmän juuri sinulle kohdennettua sisältöä. Personointia kehitetään jatkuvasti palvelun käyttöönoton yhteydessä. Mikäli haluat antaa palautetta, voit tehdä sen palautelomakkeella.

Miten personointi toimii?

Personointi perustuu sisältöjen merkitsemiseen ja nostamiseen kyseisien kategorioiden perusteella. Personointi ei kerää sinusta tietoja eivätkä valinnat tallennus selaimeen tai järjestelmään. Personointivalinnat ovat istuntokohtaisia, eli poistuvat kun suljet selaimen.

Seuraamme valintoja analytiikkaseurannoissa mikäli olet antanut luvan tilastointievästeiden käyttöön – nämä tiedot ovat anonymisoituja eikä yhdistettävissä käyttäjiin.

Mitä kaikkea personoituu?

Personoidut elementit näkyvät värillisellä taustalla sivustolla. Seuraavat ehdotetut sisällöt muuttuvat valintojesi perusteella:

  • artikkelit
  • palveluiden viesti
  • syöpätauti nosto

Voit suodattaa sisältöjä alta vaiheen, mielenkiinnon sekä sisältötyypin perusteella – huomioithan, että sisältöjen luokittelu on vielä kesken, joten osumat voivat vielä olla yleispäteviä ja muuttua syksyn aikana.


Tietoa sinun tilanteesi mukaan

Voit hakea eri sisältöjä alla hakufiltterillä

Filtterin valinnat huomioivat Syövän tyyppi -personointivalintasi.

Apulannan toive toteutui:”Pääsimme mukaan kampanjaan ja tukemaan syöpätutkimusta”

Lue artikkeli

Isovanhemmat antavat arvokasta tukea syöpäperheissä

Lue artikkeli

Perhekurssilta tietoa ja eväitä elämänhallintaan 

Lue artikkeli