Tietoa syövästä
Joka kolmas suomalainen sairastuu jossakin elämänsä vaiheessa syöpään. Näille sivuille on koottu yleistä tietoa syövän synnystä, tutkimuksista, oireista ja syöpätaudeista.
Lue artikkeliJoka kolmas suomalainen sairastuu jossakin elämänsä vaiheessa syöpään. Näille sivuille on koottu yleistä tietoa syövän synnystä, tutkimuksista, oireista ja syöpätaudeista.
Lue artikkeliTerveyspalveluita on saatava yhdenvertaisesti niin, ettei ihmisiä aseteta eriarvoiseen asemaan esimerkiksi iän, terveydentilan tai asuinpaikan perusteella.
Lue artikkeliKun sairaus yllättää perheen, se nostattaa pintaan tunteita, ajatuksia ja käytännön haasteita, joihin on saatavilla apua. Syöpäjärjestöjen kaikki palvelut ovat perheiden käytössä.
Lue artikkeliHoitojen jälkeen siirryt seurantaan. Syövän sairastanutta seurataan säännöllisin väliajoin. Seuranta vaihtelee syöpätyypin ja syövän levinneisyyden mukaan.
Lue artikkeliJokainen ihminen kokee sairastumisen omalla tavallaan. Syöpään sairastuminen aiheuttaa kuitenkin sairastuneelle usein psyykkisen kriisin.
Lue artikkeliKun vanhempi sairastaa syöpää -verkkokurssi on suunnattu perheille, joissa on alaikäisiä lapsia ja vanhempi on sairastunut syöpään.
Kurssi antaa perheen aikuisille tietoa siitä, miten syöpään sairastuminen vaikuttaa perheeseen ja parisuhteeseen.
Lue artikkeliElina Kiviniemi palkittiin joulukuussa Syöpäsäätiön Vuoden syöpäsairaanhoitaja -tunnustuksella. Työyhteisössä häntä kuvataan rauhalliseksi, osaavaksi ja empaattiseksi Työtoverit kertovat, että hänen kohtaamisensa parantaa aina muidenkin työpäivää ja muistuttaa siitä, mikä onkaan työmme tärkein ydin: potilaiden inhimillinen kohtaaminen.
Lue artikkeliSairausvakuutuksesta korvataan osa yksityislääkärin ja -hammaslääkärin palkkioista sekä tutkimuksen ja hoidon kustannuksista.
Lue artikkeliVoit chattailla syöpään erikoistuneen sairaanhoitajan kanssa – tai soittaa tai lähettää viestin. Syöpäjärjestöjen neuvontapalvelu on tarkoitettu sinulle, jota syöpä koskettaa.
Lue artikkeliOlemme sinun tukenasi, kun syöpään liittyvät asiat mietityttävät. Tukipalvelut auttavat myös, kun arki askarruttaa.
Lue artikkeliVoit chattailla syöpään erikoistuneen sairaanhoitajan kanssa – tai soittaa tai lähettää viestin. Syöpäjärjestöjen neuvontapalvelu on tarkoitettu sinulle, jota syöpä koskettaa.
Voit keskustella chatissä hoitajan kanssa klo 9–15 välillä. Näet chat-kuvakkeen sivustolla oikeassa alanurkassa.
Lue lisääNeuvontapuhelin palvelee numerossa 0800 19414. Hoitaja vastaa puhelimeen maanantaisin ja torstaisin klo 10-18 sekä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-15. Palvelu on maksuton.
Lue lisääVoit saada vertaistukea sekä kahden kesken tukihenkilön kanssa, että vertaisryhmässä. Vertaistukea on tarjolla sekä kasvokkain että etänä.
Lue lisää