Kurssit

Hyvinvoinnin avaimet – yksilökurssi eläkeikäisille

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet eläkeikäinen ja syöpään sairastumisestasi on kulunut enintään viisi vuotta, tai syöpäsairautesi on uusiutunut.

Mitä?

Kurssin tavoitteena on löytää keinoja kohdata muuttunut elämäntilanne, vahvistaa tunnetta siitä, että omaan hyvinvointiin voi vaikuttaa ja hyvää elämää on mahdollista elää syövästä huolimatta. Kurssi tarjoaa vertaistukea samassa tilanteessa olevilta muilta kurssilaisilta ja syöpään liittyvää tietoa ammattilaisilta.

Kurssilla työskennellään itsenäisesti ja ryhmässä, keskustellaan asiantuntijoiden kanssa, rentoudutaan ja liikutaan monipuolisesti sisätiloissa ja luonnossa.

Ohjaajat

Kurssin vastaavana ohjaajana toimii syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja. Lisäksi mukana on monialainen joukko erityistyöntekijöitä, kuten psykologi, terapeutti, ravitsemusterapeutti ja onkologi. Mukana myös fysioterapiaopiskelija.

Hakuohjeet

Kurssille haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake tai lähettämällä hakulomake os. [email protected] tai osoitteeseen Keski-Suomen Syöpäyhdistys Kilpisenkatu 5 B 9 40100 Jyväskylä.

Hakuaika kurssille päättyy kuukautta ennen kurssin alkua.

Lähitapaamiset Majoituskurssi Yksilö Ajankohdat:
09.09. - 13.09.2024
Hinta: Maksuton Osallistujien maksimimäärä
12
Järjestäjä
Keski-Suomen Syöpäyhdistys
Lisätietoa
Paikan lisätiedot
Peurungan kuntoutuskeskus, Peurungantie 85, Laukaa.