Kurssit

Liikkeellä elämässä – tanssi-liiketerapiaa syövän sairastaneille 

10 arki-iltana tiistaisin 20.2.-23.4.2024 10x 90 min.

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu aikuisille syöpään sairastuneille, jotka haluavat käsitellä liikkeen ja keskustelun avulla omia ajatuksia ja kokemuksia. Diagnoosin saamisesta on kulunut väh. 6-12 kk. Jaksaminen pitää olla sillä tasolla, että jaksaa käsitellä asiaa ja osallistua kaikille ryhmäkerroille. Liikkuminen kurssilla ei ole raskasta fyysisesti, mutta täytyy pystyä liikkumaan itsenäisesti, istumaan lattialla ja kyetä nousemaan sieltä ylös.

Mitä?

Tanssi-liiketerapia on kehon, liikkeen ja keskustelun yhdistävä muoto, jolla tuetaan syövästä toipuvaa ihmistä fyysisten, psyykkisten ja sosiaalisten haasteiden kanssa. TLT ei edellytä asiakkaalta liikunnallisia tai tanssillisia taitoja. Kurssilla osallistujat voivat löytää voimavaroja ja vertaistukea sekä käsitellä muuttuneen kehonkuvan teemaa tanssi-liiketerapian keinoin. Kymmenen kerran kurssilla tehdään kehotietoisuutta tukevia sekä luovia harjoitteita, joiden avulla kehon ja mielen yhteys voi vahvistua. Osallistuja voi löytää uudenlaisia keinoja erilaisten tunteiden ja asioiden käsittelyyn ja huomioida itseään omien tarpeidensa mukaan. Kurssin jälkeen osallistujille annetaan palautekysely, jossa selvitetään miten tanssi-liiketerapia on vahvistanut heidän hyvinvointiaan, palautekysely kokoaa myös osallistujalle sitä, mitä on kurssilta saanut.

Ohjaajat

Kurssin ohjaa tanssi-liiketerapeutti Kaisa Selin, jonka kanssa Satakunnan Syöpäyhdistys on tehnyt tiivistä yhteistyötä vuodesta 2015.

Hakuohjeet

Kurssille haetaan täyttämällä paperinen / sähköinen hakulomake jonka saa Satakunnan syöpäyhdistykseltä tai www.satakunnansyopayhdistys.fi Hakulomake postitetaan osoitteeseen: Satakunnan syöpäyhdistys, Yrjönkatu 2, 28100 Pori / [email protected]
Hakuaika kurssille päättyy 2 vk ennen kurssin alkamista.

Lähitapaamiset Avokurssi Yksilö Ajankohdat:
20.02. - 23.04.2024
Hinta: Maksuton Osallistujien maksimimäärä
10
Järjestäjä
Satakunnan syöpäyhdistys
Lisätietoa
Lisätietoa: Kaisa Selin 045 645 0366 [email protected] 
Paikan lisätiedot
Tanssistudio Piuman tilat