Kurssit

Lynchin syndrooman kantajien yksilökurssi

Kenelle?

Sinulle, jolla on Lynchin syndrooma. Olet sairastanut yhden, useamman tai et vielä yhtään siihen liittyvää syöpää. Kaipaat vertaistukea, tukea omien voimavarojesi vahvistamiseen ja arjessa jaksamiseen. Haluat tietoa Lynchin syndroomasta ja sen vaikutuksista elämän eri osa-alueilla. Olet motivoitunut saamaan tietoa, miten tukea kehon ja mielen hyvinvointia mm. ravitsemuksen ja liikunnan avulla. Diagnoosisi saamisesta on kulunut mielellään jo vuosi, olet halukas sitoutumaan kurssiohjelmaan, kuulemaan muiden kokemuksista ja jakamaan omiasi. Jaksat osallistua kurssin liikunta-aktiviteetteihin.

Mitä?

Tämä kurssi tarjoaa sinulle tietoa Lynchin syndroomasta, sen vaikutuksista eri elämän osa-alueisiin, syöpään sairastumisesta, syövän hoidon ja syöpää ennaltaehkäisevien toimenpiteiden jälkivaikutuksista ja niiden kanssa pärjäämisestä. Kohtaat kurssilla muita Lynchin syndrooman kantajia ja vertaistuella on kurssilla iso rooli. Kurssi mahdollistaa omien voimavarojesi vahvistamisen, tiedon ja tuen saamisen sekä liikunnan ilon löytämisen. Paneudumme myös suolistoleikatun ravitsemukseen ja liikunnan merkitykseen oman toipumisen ja hyvinvoinnin kannalta. Käsittelemme lisäksi sairastumisen kokemusta, sen tuomia muutoksia elämään ja omaa henkistä jaksamista. Liikumme yhdessä, keskustelemme ja jaamme tunteita sekä ajatuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Ohjaajat

Elina Takala, Colores- Suomen suolistosyöpäyhdistys ry, Elina Valkonen, Keski-Suomen Syöpäyhdistys ry

Hakuohjeet

Kurssille haetaan täyttämällä sähköinen tai paperinen hakulomake. Paperinen hakulomake postitetaan osoitteeseen: Colores- Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry, Siltasaarenkatu 4, Globaalikeskus 7.krs. 00530 Helsinki

Hakuaika kurssille päättyy 6.10.2024

Osallistujien valinta

Kurssille valitaan hakemuksen ja/tai haastattelun perusteella.

 

 

Lähitapaamiset Majoituskurssi Yksilö Ajankohdat:
08.11. - 10.11.2024
Hinta: Maksuton Osallistujien maksimimäärä
10
Järjestäjä
Colores
Lisätietoa
Elina Takala, Colores- Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry, [email protected]
Paikan lisätiedot
Peurungan kylpylä