Kurssit

Oma matkani

tiistaisin 12.3.- 14.5. klo 17–20 ja jatkotapaaminen elokuussa 2024

Kenelle?

Syöpään sairastuneille, joiden syöpähoidot ovat päättyneet alle 5-vuotta sitten tai jotka sairastavat kroonista syöpää ja haluavat lähteä tutkimaan omaa elämää taideterapeuttisten keinojen avulla. Osallistuja ei tarvitse mitään erikoistaitoja.

Mitä?

Luovan ilmaisun ja taiteen merkitys osana hyvinvointiamme on merkittävä. Kurssin tavoite on tarjota osallistujille mahdollisuus rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä tehdä luovaa tutkimusmatkaa oman elämän eri vaiheisiin yhdessä toisten kanssa.  Matkalla käytetään taideterapeuttisia menetelmiä; kuvallista ilmaisua, kirjoittamista, liikettä/tanssia, musiikkia, draamaa. Nämä taiteenmuodot polveilevat yhdestä toiseen, antaen eri näkökulmia omiin kokemuksiin. Kurssin tavoitteena on itseilmaisu, luovuuden kautta voimaantuminen ja eheytyminen, vertaistuki, henkisten voimavarojen ylläpito, uudet näkökulmat, itseymmärrys, itsemyötätunto, rauha, lepo.

Ohjaajat

Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja Marja Sarvi ja Art and Joy:n perustaja, terapeuttisen ohjaustoiminnan artenomi, taidekasvattaja, ekspressiviinen taideterapeutti Rina Dhakal.

Hakuohjeet

Kurssille haetaan Webropol -sähköisellä hakulomakkeella tai täyttämällä paperinen hakulomake. Hakulomake postitetaan osoitteeseen: Etelä-Suomen Syöpäyhdistys, Marja Sarvi, Palokunnankatu 10 D 26, 13100 Hämeenlinna

Hakuaika kurssille päättyy kuukautta ennen kurssinalkua

Osallistujien valinta

Kurssille valitaan hakemuksen ja puhelinkeskustelun perusteella.

Lähitapaamiset Avokurssi Yksilö Ajankohdat:
12.03. - 14.05.2024
Hinta: Maksuton Osallistujien maksimimäärä
6
Järjestäjä
Etelä-Suomen syöpäyhdistys
Lisätietoa
Marja Sarvi 044 730 3305 [email protected]
Paikan lisätiedot
Hämeenlinnassa Art and Joy:n luova olotila Omata Verkatehtaalla, Viipurintie 4, oma sisäänkäynti on Verkatehtaankuja 2. Jatkotapaaminen Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen Hämeenlinnan toimitiloissa Palokunnankatu 10 D 26.