Kurssit

Yhteyttä itseen – tanssi-liiketerapian verkkokurssi syöpään sairastuneille

Kenelle?  

Kurssi on suunnattu syöpään sairastuneille, jotka haluavat vahvistaa kehollista turvan tunnetta, käsitellä liikkeen, kehotietoisuuden sekä keskustelun avulla omia ajatuksia ja kokemuksia. Syöpään sairastumisesta tai diagnoosin saamisesta on kulunut vähintään 6–12 kuukautta, koet että jaksat käsitellä asiaa ja osallistua kaikille ryhmäkerroille. Liikkuminen kurssilla ei ole fyysisesti raskasta, ja jokainen voikin tehdä harjoitteet itselle sopivalla tavalla kodin turvasta käsin. 

Mitä?  

Tanssi-liiketerapia on kehon, liikkeen ja keskustelun yhdistävä luova taideterapiamuoto. Kurssin ohjaajana toimii koulutettu tanssi-liiketerapeutti. Tanssi-liiketerapia ei edellytä liikunnallisia tai tanssillisia taitoja ja se soveltuu kaikenikäisille.   

Tanssi-liiketerapia vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä. Se voi edistää mielialan kohentumista ja ystävällisempää suhtautumista omaan kehoon. Sen kautta voi löytyä uudenlainen suhde omaan liikkumiseen. Kurssilla pääsee käsittelemään ajatuksia ja tunteita keskustelun ja liikkeen avulla, oppii kuuntelemaan kehon viestejä sekä lepäämään ja rentoutumaan. Kurssi voi myös vahvistaa minäkuvaa syöpähoitojen muuttamassa kehossa. Verkkokurssilla keskitymme erityisesti myös kehotietoisuuden, turvan ja rentoutumisen vahvistamiseen. 

Hakuohjeet

Kurssille haetaan täyttämällä paperinen/ sähköinen  hakulomake.

Hakulomake postitetaan osoitteeseen: Satakunnan Syöpäyhdistys, Yrjönkatu 2, 2.krs. 28100 Pori 

Hakuaika kurssille päättyy 2 viikkoa ennen kurssin alkamista. 

 

Teams-alustalla Verkkokurssi Yksilö Ajankohdat:
05.02. - 08.04.2024
Hinta: Maksuton Osallistujien maksimimäärä
Kurssille valitaan max 20 osallistujaa hakemuksen ja haastattelun perusteella. 
Järjestäjä
Satakunnan Syöpäyhdistys
Lisätietoa
Tanssi-liiketerapeutti Kaisa Selin, p. 045 645 0366 / [email protected],  toiminnanjohtaja Marita Inkinen/ Satakunnan syöpäyhdistys
Paikan lisätiedot
Verkossa Teamsin tai Zoomin välityksellä valtakunnallisesti 
Hakulomake postitetaan osoitteeseen: Satakunnan Syöpäyhdistys, Yrjönkatu 2, 2.krs. 28100 Pori