Suostumukseen perustuva henkilötietojen käsittely palautteen antamisessa

Suomen Syöpäyhdistys ry kerää, käsittelee ja käyttää sinusta henkilötietoja, joiden avulla olet mahdollisesti tunnistettavissa. Antamasi henkilötiedot tallentuvat aluksi WordPress-järjestelmän tietokantaan.

Sinulta pyydettävä henkilötieto on sähköpostisosoite. Vapaaehtoisesti voit antaa nimesi. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on pystyä vastaamaan palautteeseesi. Henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen.

Suomen Syöpäyhdistys ry:ssä, alueellisessa syöpäyhdistyksessä tai valtakunnallisessa potilasjärjestössä sekä sivuston ylläpitäjissä antamiasi tietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työnsä puolesta siihen oikeus. Käsittelijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin vaan ottamalla yhteyttä joko meihin tai alueelliseen syöpäyhdistykseen tai valtakunnalliseen potilasjärjestöön.

Antamiasi tietoja ei täydennetä muista lähteistä.

Henkilötietojasi ei siirretä EU:n ulkopuolelle eikä kansainvälisiin järjestöihin.

Henkilötietojasi säilytetään niin kauan, että Palautteeseesi vastataan.

Sinulla on myös oikeus:

  • päästä henkilötietoihin
  • tietojen oikaisemiseen
  • tietojen poistamiseen
  • henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen

Voit käyttää oikeuksiasi ensisijaisesti kirjallisena sähköpostitse tai postitse, tai henkilökohtaisena käyntinä Suomen Syöpäyhdistyksessä tai siinä alueellisessa syöpäyhdistyksessä tai valtakunnallisessa potilasjärjestössä, johon tietosi on välitetty. Suomen Syöpäyhdistys ry tai kyseinen alueellinen syöpäyhdistys tai valtakunnallinen potilasjärjestö toimittaa vastaukset antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai osoitteeseen. Sinulla on myös oikeus kannella tietosuoja-asetuksen rikkomuksesta valvontaviranomaiselle: Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 800, 00521 Helsinki, käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. krs, Helsinki, puhelinvaihde: 029 56 66700, sähköposti: tietosuoja(at)om.fi.

Rekisterinpitäjä:  Suomen Syöpäyhdistys ry

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Jaana Ruuth, etunimi.sukunimi(at)cancer.fi, 050 493 1701, Suomen Syöpäyhdistys ry, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki tai yhteyshenkilö alueellisessa syöpäyhdistyksessä tai valtakunnallisessa potilasjärjestössä

Tietosuojavastaava:  Tapio Luostarinen, [email protected] , 050 4647028, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki.