Kysy neuvontahoitajalta

Tällä lomakkeella voit jättää kysymyksesi Syöpäjärjestöjen neuvontahoitajille. Neuvontahoitajat vastaavat viestiisi mahdollisimman nopeasti neuvontapalvelun aukioloaikana. Lomakkeella voi myös jättää soittopyynnön. Palvelu on maksuton.


Valtakunnallinen neuvontapalvelu on Syöpäjärjestöjen ylläpitämä neuvontapalvelu kaikille, joilla on syöpään liittyviä kysymyksiä tai jotka kaipaavat tukea syövästä selviytymiseen.

Viestin tai soittopyynnön voi jättää oheisella lomakkeella. Neuvontapalvelun henkilökunta vastaa viestiin mahdollisimman pikaisesti. Lomakkeessa pyydetään ilmoittamaan joko puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Neuvonta on luottamuksellista: neuvontahoitajia sitoo vaitiolovelvollisuus. Vain neuvontahoitajilla on oikeus lukea viestit.

Yhteydenottaja voi halutessaan pysyä anonyyminä. Neuvontapalvelun henkilökunta ei vaadi sellaisia henkilötietoja, joiden perusteella yhteydenottajan voisi tunnistaa.

On toivottavaa, ettei viesteihin liitetä tarkkoja henkilötietoja. Sähköpostilomakkeen yhteys ei ole suojattu, joten tietoturva ei ole täydellinen.

Neuvontapalvelu vastaa viestiin joko sähköpostitse tai soittamalla. Vastausta varten yhteydenottaja antaa joko sähköpostiosoitteensa tai puhelinnumeronsa. Lomakkeella jätetyt tiedot siirtyvät tietokantaan, josta neuvontapalvelun työntekijät poimivat viestin.

Yhteydenottajan tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen. Neuvontapalvelu seuraa palvelun käyttöastetta laskemalla päivittäisten yhteydenottojen lukumäärään, mutta lukuja käytetään ainoastaan tilastointitarkoitukseen.